torsdag 16 juli 2015

Mört, ål, sutare och gös

Har blivit en del fiske den senaste tiden. Andreas o jag körde ett mörtfiske i västersjön, segt fiske men vi fick några runt 600 med en på 650 i topp. Viktor har kört två ålpass i bondstorp med en hel del napp och två landade med 900g som störst.
Jag, Andreas och Viktor körde ett nattpass 22-04 efter sutare i ett nytt vatten häromnatten. Hade en hel del fisk inne på mäskplatsen. Jag och Andreas landade varsin och tappade varsin varav en kändes riktigt fin. Största landade på strax under 2 kilo.
Natten till idag körde jag och Christian ett vertikal/trollingpass efter gös. Vi la i båten vid 21:30 och åkte till ett ställe som brukar ge bra med fisk på bottenvertikal och det högg hela tiden fram tills det blev mörkt. Vi landade 10 gös och två gäddor och missade nog lika många hugg. Inga jättefiskar men fruktansvärt kul fiske. Störst va en gädda på ca 4 kilo. När mörkret lagt sig riggade vi upp för trolling men det blev en seg historia. Ett bommat hugg va allt som hände så vi avbröt runt två. Imorrn blir det vättern igen om vindarna tillåter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar